אוכל
צילום׃ Juanmonino, Istock

עוף בקליפות לימונים

כמה פשוט- ככה טעים

שירלי אהרון | mako | פורסם 16/03/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 כרעיים
עלים מענף רוזמרין (או חמישה ענפים רכים קצוצים של תימין)
3 ראשי שום שלמים חצויים לשניים
מיץ מלימון וחצי קליפה (שטופה היטב) של שישה לימונים
1/2 כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס
6 שיני שום כתושות
קורט מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים ומשרים במקרר ללילה.2. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.3. מעבירים את העוף והנוזלים לתבנית וצולים בתנור במשך כשעה. מקפידים להפוך מדי כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן.