צילום׃ Maren Caruso, GettyImages IL
פרגיות בדבש תמרים וסויה
מוגש לצד סלט עשבי תיבול ורימונים
יניב לוזון | מרכז האירועים "קסיופיאה"
| פורסם 26/08/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לבשר:
1 ק"ג פרגיות
2 שיני שום כתושות
150 מ"ל דבש תמרים
250 מ"ל רוטב סויה
1/4 כפית פלפל גרוס
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
לסלט:
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 חבילת בצל ירוק
לימון
גרגירי רימון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 קוצצים את כל עשבי התיבול ומערבבים ביחד עם גרגירי הרימונים ומתבלים.
2 מערבבים את מרכיבי המשרה ויוצקים על הפרגיות (רצוי להניח ל-24 שעות).
3 צולים את הפרגיות על הגריל או על מחבת פסים כשלוש דקות מכל צד ומגישים לצד הסלט.