אוכל
צילום׃ Maren Caruso, GettyImages IL

פרגיות בדבש תמרים וסויה

מוגש לצד סלט עשבי תיבול ורימונים

יניב לוזון | מרכז האירועים "קסיופיאה" | פורסם 26/08/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.2 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבשר:

1 ק"ג פרגיות

2 שיני שום כתושות

150 מ"ל דבש תמרים

250 מ"ל רוטב סויה

1/4 כפית פלפל גרוס

1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

לסלט:

צרור כוסברה

צרור פטרוזיליה

צרור עלי נענע

1 חבילת בצל ירוק

לימון

גרגירי רימון

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 קוצצים את כל עשבי התיבול ומערבבים ביחד עם גרגירי הרימונים ומתבלים.

2 מערבבים את מרכיבי המשרה ויוצקים על הפרגיות (רצוי להניח ל-24 שעות).

3 צולים את הפרגיות על הגריל או על מחבת פסים כשלוש דקות מכל צד ומגישים לצד הסלט.

>> כל המתכונים לראש השנה