תמונת AVI׃ המטבח
שניצל קרוצ'י
אוכל מרוקאי-פולני
זמי שרייבר | מסעדת סנדר
| פורסם 24/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
5-6 פרוסות של חזה עוף נקי וטרי
ביצה אחת
כף חרדל
כף מיונז
2 כפות קמח
מעט מלח
כף עריסה מרוקאית
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים יחד (פרט לחזה העוף ופירורי הלחם) בצלחת עמוקה. 2. טובלים את חזה העוף בבלילה ומצפים בפירורי לחם. 3. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את השניצל (בזהירות). לאחר שהשניצל הופך זהוב, מעבירים לצלחת עם נייר סופג. מגישים לצד לימון כבוש ותוספות.