כדורי שניצל ממולאים וסופר סופר פריכים
טרנד הקדאיף כאן, והוא לא מתכוון ללכת לשום מקום – אז בואו ננצל אותו דווקא למנה מלוחה, ונכין כדורי שניצל ופירה בציפוי הכי פריך שאתם יכולים לדמיין. ספרו לפירורי הלחם שבארון שהפעם הם פטורים
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
ל-12 כדורי שניצל:
חצי קילו עוף טחון
שלושת רבעי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
למילוי:
3 תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים לקוביות
מלח
לציפוי:
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
2 כוסות קדאיף קצוץ
להגשה:
קטשופ ומיונז
אופן ההכנה:
1 מתחילים במילוי: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר במים עד לריכוך, מסננים ומועכים לפירה. מתבלים במלח.
2 מערבבים בקערה את העוף הטחון, מלח ופלפל שחור.
3 לוקחים חופן קטן מתערובת העוף ומשטחים על ריבוע של ניילון נצמד. מניחים במרכזו כפית מהפירה וסוגרים את הניילון – וכך את הקציצה (אפשר להשתמש בשקית זילוף, לא חובה). אם הניילון נדבק לעוף הטחון מכניסים למקפיא ל-5 דקות, ואז הוא ישתחרר בקלות.
4 טובלים את כדורי העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בקדאיף הקצוץ.
5 מטגנים בשמן עמוק 2-3 דקות, עד הזהבה. מגישים עם קטשופ ומיונז (או מה שאוהבים).
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה


בתיאבון!