עוף עם פול
מתכון פשוט לעוף ביתי המתבשל עם פול, בצל וכורכום
עדן הראל | עושים שכונה
| פורסם 02/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
2 כרעיים
חבילת פול קפוא
2 בצל קצוץ
כף כורכום
כפית מרק עוף
כפית מלח
שמן זית
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן בסיר גדול וכבד, מוסיפים את כרעי העוף ומזהיבים משני הצדדים.
2 מוציאים מהסיר ושומרים בצד. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
3 מוסיפים לסיר את הכרעיים ומים רותחים עד לכיסויו של העוף.
4 מתבלים בכורכום, אבקת מרק עוף ומלח. מומלץ לעשות בדיקת טעמים.
5 מוסיפים את הפולים ומבשלים כשעה וחצי.