אוכל

עוף עם פול

מתכון פשוט לעוף ביתי המתבשל עם פול, בצל וכורכום

עדן הראל | עושים שכונה | פורסם 02/01/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 כרעיים
חבילת פול קפוא
2 בצל קצוץ
כף כורכום
כפית מרק עוף
כפית מלח
שמן זית
3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן בסיר גדול וכבד, מוסיפים את כרעי העוף ומזהיבים משני הצדדים.

2 מוציאים מהסיר ושומרים בצד. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.

3 מוסיפים לסיר את הכרעיים ומים רותחים עד לכיסויו של העוף.

4 מתבלים בכורכום, אבקת מרק עוף ומלח. מומלץ לעשות בדיקת טעמים.

5 מוסיפים את הפולים ומבשלים כשעה וחצי.