תמונת AVI׃ none
צלי עוף
מתכון ביתי לצלי עוף עם עגבניות, גמבות ותיבול ארומתי של פפריקה וכורכום
עדן הראל | עושים שכונה
| פורסם 26/12/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
2 כרעיים
3 גמבה חתוכות לרצועות
4 עגבניות חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ
שמן זית
1 כפית מלח
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
½ כפית אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
2 מוסיפים את העוף ומטגנים עד להשחמתו.
3 מוסיפים את הגמבה ומערבבים.
4 מוסיפים את העגבניות ו-2 כוסות מים רותחים.
5 מחכים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים – מלח, כורכום, פפריקה מתוקה ואבקת מרק עוף.
6 מכסים ומעבירים לאש קטנה. משך הבישול שעתיים עד שעתיים וחצי. יש להפוך מדי פעם את חלקי העוף ובמידת הצורך להוסיף מעט מים.