אוכל
צילום׃ Ippei Naoi, Istock

שיפודי פרגיות בגריל

הסוד הוא בתיבול של אהרוני

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 27/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.7 78 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

   

מרכיבים :

500 גרם פרגיות, חתוכות לשנים-שלושה חלקים

למשרה:

שליש כוס רוטב סויה

שליש כוס דבש

4 כפות שמן זית

4 שיני שום קצוצות

1-2 פלפלים אדומים חריפים, טריים, פרוסים

2 סנטימטר שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

1 כף גרגירי כוסברה כתושים

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי המשרה בכלי רחב ומשרים בו את הפרגיות למשך מספר שעות.

2 משחילים על שיפודי עץ וצולים על הגריל 3-4 דקות מכל צד. מידי פעם מורחים מחומרי המשרה על השיפודים.