צילום׃ Ippei Naoi, Istock
שיפודי פרגיות בגריל
הסוד הוא בתיבול של אהרוני
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 27/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גרם פרגיות, חתוכות לשנים-שלושה חלקים
למשרה:
שליש כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש
4 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1-2 פלפלים אדומים חריפים, טריים, פרוסים
2 סנטימטר שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כף גרגירי כוסברה כתושים
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי המשרה בכלי רחב ומשרים בו את הפרגיות למשך מספר שעות.
2 משחילים על שיפודי עץ וצולים על הגריל 3-4 דקות מכל צד. מידי פעם מורחים מחומרי המשרה על השיפודים.