אוכל
צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב

קציצות שניצל

קציצות של חזה עוף קצוץ גס, מתובלות בהמון פטרוזיליה ובצל ירוק. טעים קר או חם, בפיתה או בצלחת

baronm10 | אוכל מכל הלב | פורסם 03/08/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 141 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

8 פרוסות שניצל
צרור פטרוזיליה קצוץ
5-6 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק בלבד), קצוצים
3 ביצים
מלח ופלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
3-4 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

1 חותכים את פרוסות חזה העוף לקוביות קטנות (הכי טוב עם קופיץ, למי שיש).

2 מכניסים את הבשר לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.

3 מתבלים בנדיבות, מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.

4 יוצקים בעזרת כף קציצות לתוך שמן חם (הבלילה רכה מכדי ליצור קציצות ביד), ומטגנים עד להשחמה.