צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב
קציצות שניצל
קציצות של חזה עוף קצוץ גס, מתובלות בהמון פטרוזיליה ובצל ירוק. טעים קר או חם, בפיתה או בצלחת
baronm10 | אוכל מכל הלב
| פורסם 03/08/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
8 פרוסות שניצל
צרור פטרוזיליה קצוץ
5-6 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק בלבד), קצוצים
3 ביצים
מלח ופלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
3-4 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה:
1 חותכים את פרוסות חזה העוף לקוביות קטנות (הכי טוב עם קופיץ, למי שיש).
2 מכניסים את הבשר לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
3 מתבלים בנדיבות, מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
4 יוצקים בעזרת כף קציצות לתוך שמן חם (הבלילה רכה מכדי ליצור קציצות ביד), ומטגנים עד להשחמה.