אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

עוף משוח בתערובת שמן ועשבים, על מצע שעועית ירוקה

מתכון פשוט, מהיר ומלא טעם לעוף שלם בתערובת עשבים של עמרי אנדרס צורף

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 19/10/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עוף שלם
פטרוזיליה
בזיליקום
תימין
בצל ירוק
שעועית ירוקה
שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. קוצצים את הפטרוזיליה, בזיליקום, תימין ובצל ירוק במעבד מזון, יחד עם מעט שמן זית. 3. מושחים את העוף בתערובת הקצוצה ואופים כשעה וחצי עד שהעוף מזהיב. 4. חולטים שעועית ירוקה במים רותחים במשך שלוש דקות ומוציאים למי קרח. 5. ממליחים את השעועית ועורמים אותה על העוף בתנור. אופים יחד כחמש דקות. מגישים חם.