צילום׃ pixelite_eu, Istock
חזה מולארד בדבש
מתכון של לה רלה ג'פה
חני ביטון | rest
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (7 מנות):
6 נתחי חזה מולארד מנוקים משומן
1 כוס ציר עגל
1/2 כוס חמץ בלסמי
3 כפות דבש
מלח פלפל
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת כבדה את חזה המולארד (כשהצד עם השומן מופנה כלפי מטה), כאשר הצד התחתון מזהיב, הופכים את החזה ומטגנים מספר דקות נוספות.2. מוציאים את נתח החזה מהמחבת ופורסים אותו לפרוסות דקיקות.3. נפטרים מהשמן במחבת ומוסיפים אליה את החומץ. כשהוא מתאדה מעט מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.4. ברגע הרתיחה מוסיפים למחבת הדבש, מתבלים ומבשלים מספר דקות.5. בתום הבישול מוסיפים לרוטב כף מרגרינה תוך כדי בחישה מה שיעניק לרוטב מרקם סמיך.