צילום׃ מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש
ציר עוף
מתכון בסיסי לכל מרק, תבשיל או רוטב
יניב גור אריה | mako
| פורסם 08/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 ק"ג עצמות/ גרונות /כנפי עוף
תערובת ירקות שורש (בצל , כרשה, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, שום) חתוכים גס
3 גבעולי תימין
3 גבעולי פטרוזיליה
2 גבעולי סלרי
2 עלי מרווה
2 עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי
10 גרגרי פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מניחים בסיר את כל החומרים ומכסים ב-4 ליטר מים קרים.
2 מביאים לרתיחה ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר למשך 3 שעות.