אוכל
צילום׃ מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש

ציר עוף

מתכון בסיסי לכל מרק, תבשיל או רוטב

יניב גור אריה | mako | פורסם 08/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג עצמות/ גרונות /כנפי עוף
תערובת ירקות שורש (בצל , כרשה, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, שום) חתוכים גס
3 גבעולי תימין
3 גבעולי פטרוזיליה
2 גבעולי סלרי
2 עלי מרווה
2 עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי
10 גרגרי פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מניחים בסיר את כל החומרים ומכסים ב-4 ליטר מים קרים.

2 מביאים לרתיחה ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר למשך 3 שעות.