צילום׃ יחסי ציבור
שניצל פינגווין
חזה עוף בציפוי ביצה ופירורי לחם - הכי פשוט והכי טוב
| מסעדת פינגווין
| פורסם 27/05/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
220 גרם חזה הודו/עוף
מעט קמח
1 ביצה
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 פורסים את הבשר ומשטיחים אותו דק (או לפי המידה הרצויה) בעזרת פטיש לשניצלים. 2. מקמחים את השניצל, טובלים אותו בבלילת הביצה ומצפים בפירורי לחם. 3. מחממים שמן עמוק לחום גבוה מאוד, ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.