אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

כנפי עוף ברכז רימונים, שום וג'ינג'ר

מתכון פשוט להכנה

| חברת דיפלומט | פורסם 26/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג כנפי עוף חתוכות

קורנפלור

מלח

פלפל שחור

לרוטב:

1 כפית שום כתוש

1 כפית ג'ינג'ר כתוש

2 כפות שמן זית

4 כפות רכז רימונים

4 כפות מים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הקורנפלור עם מלח ופלפל, טובלים את הכנפיים בקורנפלור ומטגנים בשמן עמוק עד שהן זהובות.

2 במחבת שמים את השמן ומטגנים את השום והג'ינג'ר למשך כדקה, תוך ערבוב.

3 מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשלוש דקות עד שהרוטב סמיך ומצפה את הכנפיים. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.

>> כל המתכונים לראש השנה