צילום׃ דן-יה שוורץ
כנפי עוף ברכז רימונים, שום וג'ינג'ר
מתכון פשוט להכנה
| חברת דיפלומט
| פורסם 26/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 ק"ג כנפי עוף חתוכות
קורנפלור
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
2 כפות שמן זית
4 כפות רכז רימונים
4 כפות מים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הקורנפלור עם מלח ופלפל, טובלים את הכנפיים בקורנפלור ומטגנים בשמן עמוק עד שהן זהובות.
2 במחבת שמים את השמן ומטגנים את השום והג'ינג'ר למשך כדקה, תוך ערבוב.
3 מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשלוש דקות עד שהרוטב סמיך ומצפה את הכנפיים. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.