תמונת AVI׃ mako
מנה אתיופית מסורתית: טורו ווט, פירפיר ואינג'רה
מנה מסורתית של עוף עם תבלינים אתיופיים מקושטת בביצה קשה
סהבה וולדמיכאל | מאסטר שף
| פורסם 21/03/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
עוף שלם מחולק ל-8
5 בצלים, קצוצים
200 גרם חמאה אתיופית (חמאה מזוקקת ומעורבבת עם תבלינים אתיופיים)
תבלינים אתיופים
2 עגבניות, קצוצות
4 שיני שום, כתושות
1 ג'ינג'ר קצוץ
4 כפות שמן
4 ביצים קשות
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן, מוסיפים 200 גרם חמאה אתיופית, 4 כפות תבלינים אתיופים ואת העגבניות.
2 מביאים לרתיחה, מוסיפים את העוף, מבשלים כחצי שעה ואז מוסיפים את הג'ינג'ר והשום הכתוש לעוף ומבשלים עוד חצי שעה.
3 מקשטים בביצה קשה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים