אוכל

חמין פתיתים

הגירסה המהירה לחמין עם עוף, פתיתים, ביצים ותפוחי אדמה

חיים כהן | כל אחד רוצה להיות טבח | פורסם 26/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 118 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

פולקע - קילו 1
2 חבילות פתיתים
1 בצל פרוס ומטוגן
שמן קנולה
5 ביצים
5 תפו"א
פטרוזיליה
רשאד

אופן ההכנה:

1 משמנים את הסיר ומטגנים את השוקיים עד להזהבה.

2 מוציאים את השוקיים ומכניסים את הפתיתים לטיגון קצר.

3 מוסיפים מים (עפ"י הוראות יצרן שעל אריזת הפתיתים), מוסיפים את השוקיים, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים, ביצים (שלמות כולל קליפה) ואת הבצל המטוגן.

4 מתבלים במלח ופלפל בלבד, ניתן להוסיף פטרוזיליה ורשאד לפי הטעם.

5 סוגרים את הסיר ומשאירים על האש ל-45 דקות, בסיומן החמין מוכן.