חמין פתיתים
הגירסה המהירה לחמין עם עוף, פתיתים, ביצים ותפוחי אדמה
חיים כהן | כל אחד רוצה להיות טבח
| פורסם 26/12/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
פולקע - קילו 1
2 חבילות פתיתים
1 בצל פרוס ומטוגן
שמן קנולה
5 ביצים
5 תפו"א
פטרוזיליה
רשאד
אופן ההכנה:
1 משמנים את הסיר ומטגנים את השוקיים עד להזהבה.
2 מוציאים את השוקיים ומכניסים את הפתיתים לטיגון קצר.
3 מוסיפים מים (עפ"י הוראות יצרן שעל אריזת הפתיתים), מוסיפים את השוקיים, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים, ביצים (שלמות כולל קליפה) ואת הבצל המטוגן.
4 מתבלים במלח ופלפל בלבד, ניתן להוסיף פטרוזיליה ורשאד לפי הטעם.
5 סוגרים את הסיר ומשאירים על האש ל-45 דקות, בסיומן החמין מוכן.