אוכל
צילום׃ יח"צ

פטה כבד עוף

מומלץ להגיש עם ריבה וטוסטונים

טארק שהואן | null | פורסם 19/06/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.9 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

1 קילו כבד עוף נקי מהשומן והגידים
2 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
חצי כף תימין קצוץ דק דק
3 כפות שמן זית
3 כפות וויסקי
400 גרם חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם התימין כ-3 דקות. מוסיפים את הכבד ומטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים את הוויסקי. מטגנים את הכבד רק עד מידת עשייה מידיום- ריר, לא יותר.2. מסננים את הכבד מהנוזל שלו ומעבירים למעבד מזון. טוחנים את הכבד עם החמאה ומתבלים במלח ופלפל.3. מעבירים את מחית הכבד לתבנית אינגליש קייק ומקררים 5 שעות במקרר.מומלץ להגיש עם הפטה ריבה כלשהי וטוסטונים.