צילום׃ מסעדת "קסרול"
טבחה בלקרעה
תבשיל עוף עשיר בטעמים של בית
| מסעדת "קסרול"
| פורסם 14/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
2 בצלים גדולים קצוצים
4-6 כרעיים
2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות גדולות
300 גר' אפונת גינה (אפשר קפואה)
2 כפות פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל
1 כף סוכר
כ-3 כוסות מים
אופן ההכנה:
1 בסיר גדול, מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 מוסיפים את הפפריקה ומטגנים לעוד כמה שניות.
3 מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד קצת.
4 מוסיפים את המים ולאחר רתיחה מכניסים את העוף, הדלעת ואת האפונה ומבשלים לפחות חצי שעה.
5 מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את הסוכר.
6 מגישים על קוסקוס.