אוכל
צילום׃ מסעדת "קסרול"

טבחה בלקרעה

תבשיל עוף עשיר בטעמים של בית

| מסעדת "קסרול" | פורסם 14/01/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 127 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 בצלים גדולים קצוצים

4-6 כרעיים

2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות גדולות

300 גר' אפונת גינה (אפשר קפואה)

2 כפות פפריקה

2 כפות רסק עגבניות

מלח

פלפל

1 כף סוכר

כ-3 כוסות מים

אופן ההכנה:

1 בסיר גדול, מטגנים את הבצל עד להזהבה.

2 מוסיפים את הפפריקה ומטגנים לעוד כמה שניות.

3 מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד קצת.

4 מוסיפים את המים ולאחר רתיחה מכניסים את העוף, הדלעת ואת האפונה ומבשלים לפחות חצי שעה.

5 מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את הסוכר.

6 מגישים על קוסקוס.