צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
לביבות תירס ופרגית
קציצות עוף פריכות, משובצות גרעיני תירס מתוקים - תראו לנו את הילד שלא ירצה לזלול כאלה לארוחת הצהריים. ואם תוסיפו להן צ'יפס, אתם בכלל המנצחים הגדולים של היום
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 12/04/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
450 גרם תירס קפוא (או מקופסת שימורים)
500 גרם בשר פרגית או הודו אדום, טחון
בצל מגורר
2 כפיות שמן שומשום
ביצה
מלח
פלפל שחור
3 כפות פירורי לחם (לתערובת)
עוד כ-150 גרם פירורי לחם (לציפוי)
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מבשלים את התירס במים רותחים כ-7 דקות. אם אתם משתמשים בתירס משומר, דלגו על השלב הזה.
2 בינתיים מערבבים את כל חומרי התערובת. מסננים את התירס מהמים ומוסיפים גם אותו.
3 יוצרים לביבות ומצפים אותן היטב בפירורי לחם.
4 מטגנים במחבת עם שמן כ-2 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות.