אוכל
צילום׃ דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן

כבדי עוף בתרד, כמון ולימון

התרד והלימון הופכים את המנה לקלילה ומרעננת

אבי ביטון ובני סיידא | בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן | פורסם 27/01/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

רבע כוס שמן תירס

18 כבדי עוף טריים, נקיים מגידים וחצויים

מלח ופלפל שחור גרוס

1 כפית סוכר

1 כף שטוחה כמון טחון

1 כפית פפריקה מתוקה

400 גרם עלי תרד (רצוי בייבי תרד)

5 שיני שום, פרוסות

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1 מחממים במחבת גדולה ורחבה את השמן, ומטגנים את הכבדים דקה מכל צד. מתבלים במלח ופלפל, בסוכר, בכמון ובפפריקה ומטגנים עוד דקה מכל צד.

2 מוסיפים את התרד, השום ומיץ הלימון ומבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב, עד שהכבדים עשויים. מגישים מייד על פסטה טרייה.