צילום׃ דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן
כבדי עוף בתרד, כמון ולימון
התרד והלימון הופכים את המנה לקלילה ומרעננת
אבי ביטון ובני סיידא | בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן
| פורסם 27/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
רבע כוס שמן תירס
18 כבדי עוף טריים, נקיים מגידים וחצויים
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כפית סוכר
1 כף שטוחה כמון טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
400 גרם עלי תרד (רצוי בייבי תרד)
5 שיני שום, פרוסות
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
1 מחממים במחבת גדולה ורחבה את השמן, ומטגנים את הכבדים דקה מכל צד. מתבלים במלח ופלפל, בסוכר, בכמון ובפפריקה ומטגנים עוד דקה מכל צד.
2 מוסיפים את התרד, השום ומיץ הלימון ומבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב, עד שהכבדים עשויים. מגישים מייד על פסטה טרייה.