אוכל
צילום׃ istockphoto

נודלס עם עוף

מנה תאילנדית צבעונית של נודלס מוקפצים עם שלל ירקות ורצועות חזה עוף

| | פורסם 04/04/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 129 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

שקית של נודלס

2 גמבות

1 פלפל צהוב

1 פלפל כתום

כוס גרגירי תירס

2 בצלים

3 שיני שום

2 גזרים קלופים

כוס וחצי נבטים

כוס פטריות חצויות

רבע כוס רוטב סויה

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק/חריף

רצועות חזה עוף

שמן קנולה

כורכום

פפריקה

שום

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

  1. 1. מבשלים את הנודלס בסיר על פי הוראות ההכנה.
  2. 2. חותכים את כל סוגי הגמבות והגזרים לרצועות דקות ואת הבצלים לטבעות.
  3. 3. כותשים את שיני השום ומתבלים את חזה העוף משני הצדדים.
  4. 4. במחבת גדולה או ווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  5. 5. מוסיפים את כל הירקות ומתבלים בכורכום, מלח פלפל ושום. בסוף מוסיפים גם את הסויה והצ'ילי.
  6. 6. במחבת נפרדת מחממים שמן ומטגנים את חזה העוף כ-2-3 דקות מכל צד.
  7. 7. כשהנודלס מוכן מוסיפים אותו למחבת עם הירקות ומערבבים טוב טוב. לבסוף מוסיפים את חזה העוף ומערבבים.