אוכל

עוף עם ירקות

איי אפשר לעמוד בניחוח של התבשיל המשגע הזה, לכן חייבים להיאזר בסבלנות, לא לטעום ולחכות עד שהכל מוכן

איציק הראל | גורמה בפיתה | פורסם 01/05/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 כרעיים
2 עגבניות גדולות בשלות חתוכות לשמיניות
2 בצלים קצוצים
גזר פרוס דק לעיגולים
מלח
2 כפות שמן
1/2 ליטר מים רותחים

כלים

סיר לעוף
קערה לעוף
קערה לירקות
צלחת הגשה

אופן ההכנה:

1 ממליחים את הכרעיים עם מעט מלח.

2.מטגנים את העוף בסיר שחומם מראש עם מעט שמן עד להזהבת העוף. לאחר ההזהבה מוציאים מהסיר ומניחים בקערה.

3 מטגנים את הבצל והגזר באותו הסיר עד לקירמול והזהבה, (אין צורך בהוספת שמן, העוף מפריש שומנים משלו). מוציאים ומניחים בקערה נפרדת.

4 מטגנים את העגבניות באותו הסיר עד לריכוך.

5 מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את הבצל המטוגן והגזר.

6 מוסיפים מים רותחים ומבשלים במשך שעתיים.