אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

כבד בצל ושמנת

מנה פשוטה, מהירה וטעימה: כבד ברוטב קטיפתי של שמנת ובצל

מוסא אבו סריס | מאסטר שף | פורסם 17/11/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.5 55 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

כבדים
שמנת מתוקה
בצל אחד
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מזהיבים במחבת את הבצל עם חמאה ומוסיפים שמנת מתוקה.

2 במחבת נוספת סוגרים את הכבד משני הצדדים, ממליחים ומפלפלים.

3 מוסיפים את השמנת לכבד, משאירים לכמה דקות ומורידים מהאש.