תמונת AVI׃ מאסטר שף
כבד בצל ושמנת
מנה פשוטה, מהירה וטעימה: כבד ברוטב קטיפתי של שמנת ובצל
מוסא אבו סריס | מאסטר שף
| פורסם 17/11/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
כבדים
שמנת מתוקה
בצל אחד
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מזהיבים במחבת את הבצל עם חמאה ומוסיפים שמנת מתוקה.
2 במחבת נוספת סוגרים את הכבד משני הצדדים, ממליחים ומפלפלים.
3 מוסיפים את השמנת לכבד, משאירים לכמה דקות ומורידים מהאש.