אוכל
צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב

נתחי חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב פיקנטי

מתכון קל, מהיר וטעים לחזה עוף המתבשל עם תפוחי אדמה ומתעטף ברוטב עגבניות אדמדם וחריף

baronm10 | אוכל מכל הלב | פורסם 30/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 176 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חזה עוף חתוך לנתחים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
שבבי צ'ילי חריף
תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות

לרוטב

1 בצל בינוני, קצוץ
קופסת רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
שמן זית
2.5 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

1 מתבלים את החזה במלח, פלפל, פפריקה וצ'ילי. את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות דקות.

2 מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים ומערבבים היטב.

3 מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המים. מערבבים ומביאים לרתיחה.

4 מוסיפים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתבשל ברוטב כחצי שעה.

5 מוסיפים את נתחי חזה העוף ומבשלים עוד חצי שעה.