צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב
נתחי חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב פיקנטי
מתכון קל, מהיר וטעים לחזה עוף המתבשל עם תפוחי אדמה ומתעטף ברוטב עגבניות אדמדם וחריף
baronm10 | אוכל מכל הלב
| פורסם 30/01/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
חזה עוף חתוך לנתחים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
שבבי צ'ילי חריף
תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות
לרוטב
1 בצל בינוני, קצוץ
קופסת רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
שמן זית
2.5 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
1 מתבלים את החזה במלח, פלפל, פפריקה וצ'ילי. את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות דקות.
2 מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים ומערבבים היטב.
3 מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
4 מוסיפים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתבשל ברוטב כחצי שעה.
5 מוסיפים את נתחי חזה העוף ומבשלים עוד חצי שעה.