אוכל
צילום׃ מאיה פלמון, יחסי ציבור

אורז בוכרי וצלי עוף בסגנון תימני

כשפרידה אומרת שמשהו טעים, אנחנו מקשיבים. תבשיל אותנטי שפשוט מומלץ לנסות.

פרידה הכט | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 23/03/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

מצרכים

3 כרעיים
חבילת אורז יסמין
8 בצל
6 גזר
7 שיני שום
מלח
בהרט
חאוויג'
פלפל שחור

כלים

סיר דגים
סיר לאורז
סכין
קרש חיתוך
פומפייה

אופן ההכנה:

1 קוצצים את כל הבצלים דק. 2. מטגנים את הבצלים בסיר, מוסיפים את השום הפרוס וממשיכים לטגן. 3. מניחים את העוף בסיר, מוסיפים כמות נדיבה מאוד של חאוויג', בהרט ופלפל שחור לפי הטעם. 4. מוסיפים מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה לפחות שעה. 5. מגרדים את הגזרים בפומפייה. 6. מטגנים את הגזר עם שן שום פרוסה, מתבלים ומוסיפים את האורז והמים.