יח``צ׃ יחסי ציבור
שוקי עוף ממולאות תאנים
מוגש על מצע אורז ארומאטי
איל פינקלשטיין | קייטרינג como
| פורסם 06/04/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
4 שוקי עוף
2-3 שיני שום טריות
חופן פטרוזיליה
4 תאנים קצוצות
כוס אורז
חופן משמשים וצימוקים
3 כפות דבש
3 כפות שמן זית
1/2 בצל קצוץ
צ‘ילי מתוק
חופן נענע
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים את התנור מראש ל- 180 מעלות. 1. הכנת העוף: מבצעים חריץ בשוק העוף, מערבבים את התאנים, השום, הפטרוזיליה יחדיו ומתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל וממלאים את החריץ עד מיצוי המילוי. 2. הכנת האורז: מטגנים בשמן הזית את הבצל ומוסיפים את האורז. מוסיפים פנימה את השזיפים והצימוקים ומערבבים. 3. מוזגים 2 כוסות מים ומבשלים ללא כיסוי עד לדרגת אורז חצי מוכן, מוסיפים את חופן הנענע, מתבלים ומערבבים. 4. בתחתית התבנית מניחים את האורז ומעל את שוקי העוף. מזלפים מעל צ‘ילי מתוק לפי הטעם ודבש. אופים בתנור ב-180 מעלות כ-25 דקות.