שניצל ממולא פירה
שניצל ופירה הם שידוך משמיים, אז למה לא להפוך אותם לישות אחת? בעונה 7 של "מאסטר שף" המתמודד עמיחי שרפשטיין הדהים את השופטים עם המנה החלומית הזאת, שנכנסה מיד לפנתאון של "מאסטר שף". מזל ששמרנו את המתכון
עמיחי שרפשטיין | מאסטר שף
| פורסם 28/07/19
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 חזות עוף שלמים, דקים ומשוטחים כמה שיותר
4 תפוחי אדמה בינוניים
50 מ"ל שמן זית
מלח
פלפל שחור
1 ביצה
2 כוסות פירורי לחם, לציפוי
שמן לטיגון חצי עמוק
להגשה:
ספייסי מיונז
מיונז שום
אופן ההכנה:
1 מבשלים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים לגמרי. מקלפים ומועכים לפירה. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
2 מכינים את השניצלים: חותכים את החזות לחתיכות בגודל השניצלים שנרצה.
3. מסדרים שכבה של פירה על חצי מהשניצלים, ומכסים בחצי השני של השניצלים. טובלים בזהירות בביצה ואז בפירורי הלחם.
4 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג לדקה או שתיים
5 מגישים עם ספייסי מיונז ומיונז שום.
* המתכון נערך מחדש על ידי אולגה טוכשר.