עוף עם זיתים
מנה שכולה טעמים וריחות של בית, עם זיתים שחורים ותיבול פפריקה וכורכום
סמדר וקנין | מאסטר שף
| פורסם 03/11/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
עוף
זיתים ירוקים עם חרצנים
פלפל חריף
שום
כוסברה
שמן זית
כורכום
מלח
פלפל לבן
פפריקה
אופן ההכנה:
1 מוציאים מהזיתים את החרצנים ומרתיחים אותם פעמיים. בין ההרתחות יש להחליף את המים על מנת להוציא את המרירות.
2 שמים בסיר מעט שמן זית ומתחילים לטגן את העוף בסיר סגור. הטיגון מוציא את השומן של העוף.
3 מוסיפים את הזיתים, שיני השום והפלפל החריף ומכסים במים רותחים. מוסיפים מעט פלפל לבן, כורכום, פפריקה ומכסים.
4 לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה קצוצה ומלח לפי הצורך.