אוכל

עוף עם זיתים

מנה שכולה טעמים וריחות של בית, עם זיתים שחורים ותיבול פפריקה וכורכום

סמדר וקנין | מאסטר שף | פורסם 03/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 372 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

עוף
זיתים ירוקים עם חרצנים
פלפל חריף
שום
כוסברה
שמן זית
כורכום
מלח
פלפל לבן
פפריקה

אופן ההכנה:

1 מוציאים מהזיתים את החרצנים ומרתיחים אותם פעמיים. בין ההרתחות יש להחליף את המים על מנת להוציא את המרירות.

2 שמים בסיר מעט שמן זית ומתחילים לטגן את העוף בסיר סגור. הטיגון מוציא את השומן של העוף.

3 מוסיפים את הזיתים, שיני השום והפלפל החריף ומכסים במים רותחים. מוסיפים מעט פלפל לבן, כורכום, פפריקה ומכסים.

4 לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה קצוצה ומלח לפי הצורך.

>> איזה עוד דברים מגניבים אפשר לעשות עם עוף?