צילום׃ nelea33, ShutterStock
קציצות עוף מטוגנות
קציצות עוף מטוגנות זה תמיד טעים, אין מה שלא יהיה טעים בהן, אבל תודו שזה מסוג המאכלים שלא נוטים להשאיר הרבה רושם. עם הקציצות של רותם ליברזון הסיפור אחר לגמרי
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 19/02/24
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
אנחנו לא צריכים שתגידו לנו - טיגון של בצל רק בשביל להכניס אותו לקציצות זה קצת כאב ראש, ועל אחת כמה וכמה בצל וגם זוקיני מגורר. אז לשאלתכם שלא נשאלה התשובה היא לא, לא חייבים לטגן אותם מראש, אבל מאוד מאוד כדאי. מכיוון שהטעם של העוף הטחון הוא מעט אנמי יחסית לבשר, הבצל המטוגן יכול להיות הדבר שעושה את ההבדל בין קציצות עוף נחמדות לקציצות עוף וואו. ואנחנו תמיד בעד הוואו.
נסו את זה פעם אחת, רק אל תשכחו לחזור לספר לנו איך יצא.
מרכיבים :
חצי קילו עוף טחון
בצל, קצוץ ומטוגן
זוקיני, מגורר ומטוגן
שן שום, כתושה
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
חצי כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
5 כפות שמן זית, לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לקבלת מסה אחידה.
2 מחממים שמן זית במחבת, יוצרים קציצות לא עבות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.
3 מגישים מיד.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!