אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סלט חזה עוף מהיר

מתכון לחזה עוף בטורטיה עם ירקות וקארי. מנה טעימה ובריאה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 29/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות (הכי טוב אם נשאר לכם במקרר עוף צלוי מאתמול)

2 מקלות סלרי חתוכים דק

2 כפות מיונז

1 בצל סגול חתוך לרצועות

1/2 כפית שמן שומשום

כף כוסברה קצוצה (לא חובה)

1 כפית קארי צהוב

1/2 כפית כורכום

מלח

מעט שמן

3 טורטיות או בייגל

אופן ההכנה:

1 מפזרים על רצועות העוף מעט קארי ומטגנים במחבת עם מעט שמן. ברגע שהרצועות שזופות, מוציאים מיד לצלחת ונזהרים לא לייבש את העוף. אם אתם משתמשים בשאריות עוף מאתמול - מפזרים עליהן קארי ומעבירים לקערה עם יתר המצרכים.

2 מערבבים בקערה את הסלרי, המיונז, הבצל, שמן השומשום, הכוסברה, שארית הקארי והמלח. אם אוהבים, אפשר להוסיף גם עוד קארי.

3 אחרי שהעוף מתקרר מעט מוסיפים גם אותו לקערה, מערבבים ומגישים על הטורטייה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!