אוכל
וידאו WMV׃ mako

כבדי עוף על מצע בצל ותמרים

כבדים מבושלים ביין וסילאן, מוגשים עם תערובת בצל מטוגן ותמרים יבשים

עופר גל | עושים חיים וטעים | פורסם 22/10/09 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

600 גרם כבדי עוף טריים
1 בצל
100 גרם תמרים יבשים
½ כוס יין לבן (עדיף מסוג מוסקט)
2 כפות סילאן
מלח, פלפל
שמן זית

אופן ההכנה:

1 חותכים את הבצל לפרוסות. 2. מגלענים את התמרים וחותכים לרצועות. 3. מנקים את הכבדים. מטגנים את הבצל במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. 4. מוסיפים למחבת את התמרים ומטגנים. במחבת נוספת מטגנים את הכבדים משני הצדדים. 5. מוסיפים למחבת עם הכבדים את היין והסילאן. 6. ממשיכים לבשל את הכבדים עד שהיין מסמיך קלות, ומגישים על תערובת הבצל.