צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר
מעורב ירושלמי
לקנות פרגיות, טחול ולבבות זה לא בעיה, להקפיץ אותם במחבת זה גם לא בעיה. אז למה תמיד פחדנו להכין מעורב ירושלמי בבית? כנראה בגלל התיבול, ופה לשמחתנו הוא פשוט ומדויק
ברק יחזקאלי | במהירות הברק
| פורסם 18/01/24
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
שמן זית לטיגון
2 בצלים לבנים
200 גרם פרגיות עוף נקיות, חתוכות לקוביות של ס"מ וחצי
200 גרם לבבות עוף נקיים
200 גרם טחול עוף נקי
מלח
פלפל שחור
כפית כמון
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
כפית פלפל אנגלי טחון
5 עגבניות בשלות
אופן ההכנה:
1 מלהיטים מחבת צלייה כבדה ומוסיפים מעט שמן זית.
2 קולפים את הבצלים, פורסים לרצועות בעובי חצי ס"מ וצולים במחבת.
3 מוסיפים למחבת את הפרגיות, הלבבות והטחולים.
4 מתבלים במלח, פלפל שחור ושאר התבלינים, וסוחטים פנימה את העגבניות.
בתיאבון