אוכל
צילום׃ John Kelly, GettyImages IL

חזה עוף ממולא בהפתעות

עוף עסיסי במילוי מופלא של פטריות, ערמונים, משמשים וצנוברים ובציפוי פירורי לחם

גילה זנגר | עושים שכונה | פורסם 19/12/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

קילו חזה עוף- בכל חזה עוף יש לבצוע כיס (ניתן לבקש את הקצב)
2 בצל לבן קצוץ
כוס קמח
כוס פירורי לחם
2 ביצים
סלסלת פטריות שמפיניון קצוצה
7 משמשים יבשים קצוצים
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
1פלפל אדום חריף קצוץ
4 כפות פיסטוקים קצוצים
4 כפות צנוברים קלויים קצוצים
8 ערמונים קצוצים
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה:

1 עוטפים את העוף במלח ומניחים בצד.

2 מחממים במחבת 5 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

3 מוסיפים את הבצל, הפטריות, הערמונים, המשמש, הפלפל החריף, ¼ כפית פלפל שחור, ¾ כפית מלח, צנוברים, פיסטוקים ופטרוזיליה.

4 לאחר שהתערובת מוכנה, שמים אותה בצד לצינון למשך 10 דקות.

5 כאשר התערובת קרה ממלאים את העוף.

6 עוטפים את העוף בקמח, בביצה ובפרורי הלחם. עוטפים בנייר כסף על מנת לקבע את העוף.

7 מטגנים את העוף בשמן עמוק עד להשחמה.