צילום׃ John Kelly, GettyImages IL
חזה עוף ממולא בהפתעות
עוף עסיסי במילוי מופלא של פטריות, ערמונים, משמשים וצנוברים ובציפוי פירורי לחם
גילה זנגר | עושים שכונה
| פורסם 19/12/10
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
קילו חזה עוף- בכל חזה עוף יש לבצוע כיס (ניתן לבקש את הקצב)
2 בצל לבן קצוץ
כוס קמח
כוס פירורי לחם
2 ביצים
סלסלת פטריות שמפיניון קצוצה
7 משמשים יבשים קצוצים
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
1פלפל אדום חריף קצוץ
4 כפות פיסטוקים קצוצים
4 כפות צנוברים קלויים קצוצים
8 ערמונים קצוצים
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
1 עוטפים את העוף במלח ומניחים בצד.
2 מחממים במחבת 5 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3 מוסיפים את הבצל, הפטריות, הערמונים, המשמש, הפלפל החריף, ¼ כפית פלפל שחור, ¾ כפית מלח, צנוברים, פיסטוקים ופטרוזיליה.
4 לאחר שהתערובת מוכנה, שמים אותה בצד לצינון למשך 10 דקות.
5 כאשר התערובת קרה ממלאים את העוף.
6 עוטפים את העוף בקמח, בביצה ובפרורי הלחם. עוטפים בנייר כסף על מנת לקבע את העוף.
7 מטגנים את העוף בשמן עמוק עד להשחמה.