צילום׃ Bill Milne, GettyImages IL
כנפי עוף ברוטב פיקנטי עם לימון ודבש
מתכון של מסעדת Tike
אורחן טקין | rest
| פורסם 07/07/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
2 ק"ג כנפי עוף
3 כפות דבש
2 לימונים סחוטים
קליפה מגורדת מלימון אחד
מעט פלפל שאטה גרוס
מעט שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 חורצים מעט את הכנפיים כדי לאפשר לטעמים להיספג בבשר.2. מערבבים בבלנדר את מיץ וקליפת הלימון, הדבש, השמן, פלפל השאטה, המלח והפלפל.3. מעבירים את התערובת לקערה רחבה ומשרים בתוכה את הכנפיים (ככל שיושרו יותר זמן, כך ייטב).4. לאחר ההשרייה ניתן לצלות את הכנפיים מעל גריל פחמים או להניחן בתבנית משומנת, ולצלות בתנור בחום של 180 מעלות עד שהן משחימות.