צילום׃ none
כבדים ברוטב יין אדום
כבדי עוף ברוטב מתקתק של יין אדום וענבי מוסקט
רותם עסיסי | עושים שכונה
| פורסם 19/12/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חצי קילו כבד עוף
רבע כוס יין אדום מתוק- פורט
2 בצלים לבנים חתוכים
אשכול ענבים אדומים (מוסקט) חתוכים לחצי
2 כפיות סוכר חום
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 מטעמי כשרות, מומלץ לצלות קודם את הכבד.
2 מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3 מוסיפים את הכבדים ומערבבים.
4 מוסיפים רבע כוס יין, מחכים עד לבעבוע, ומדליקים בעזרת מצית.
5 מוסיפים 2 כפיות סוכר חום, וממתינים כ-2 דקות עד לצמצום הרוטב.
6 בסוף הבישול מוסיפים חופן של ענבי מוסקט חצויים לשניים.