אוכל
צילום׃ none

כבדים ברוטב יין אדום

כבדי עוף ברוטב מתקתק של יין אדום וענבי מוסקט

רותם עסיסי | עושים שכונה | פורסם 19/12/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי קילו כבד עוף
רבע כוס יין אדום מתוק- פורט
2 בצלים לבנים חתוכים
אשכול ענבים אדומים (מוסקט) חתוכים לחצי
2 כפיות סוכר חום
שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 מטעמי כשרות, מומלץ לצלות קודם את הכבד.

2 מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

3 מוסיפים את הכבדים ומערבבים.

4 מוסיפים רבע כוס יין, מחכים עד לבעבוע, ומדליקים בעזרת מצית.

5 מוסיפים 2 כפיות סוכר חום, וממתינים כ-2 דקות עד לצמצום הרוטב.

6 בסוף הבישול מוסיפים חופן של ענבי מוסקט חצויים לשניים.