צילום׃ באדיבות The Cook Store
עוף עם ירקות ודבש בקדירה
קדירה של עוף, תפוחי אדמה וירקות
| תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
1פלפל צהוב, 1 פלפל ירוק, 1 פלפל אדום - חתוכים לרצועות
2 רבעי עוף
בצל אחד בינוני חתוך לרצועות
ראש שום
גבעול סלרי קצוץ
200CC בירה לבנה
כף סויה
כף דבש
2 תפו"א קלופים פרוסים לפרוסות עבות
100CC שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות.
במחבת רחבה משחימים את כל החומרים מלבד תפוחי האדמה. מניחים את תפוחי האדמה בקדרה (סיר כבד היכול להיכנס לתנור) ומעליהם מסדרים את הירקות והבשר המושחמים, מעל לכל יוצקים בירה. מכניסים לתנור החם לשעה וחצי.