צילום׃ דן-יה שוורץ
כנפי עוף ברוטב דבש בצל
גם טעים וגם תרופה לשפעת
ברק חורש | יופי של יום
| פורסם 12/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
לרוטב "תרופת הסבתא"
4 כפות דבש דבורים
בצל יבש (בגודל בינוני) – מקולף, שטוף וחתוך לקוביות קטנות
לכנפיים
5 יח' כנפי עוף – חתוכות לחצי
2 וחצי כפות רוטב "תרופת סבתא" דבש בצל
מעט שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
אופן הכנה לרוטב:
מערבבים בקערה את קוביות הבצל והדבש משרים למשך שעתיים
אופן הכנה לכנפיים:
מניחים את כנפי העוף בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך 25 דקות.לאחר מכן מצננים על מסננת • מחממים במחבת את השמן לחום גבוה, מטגנים את חצאי הכנפיים עד הזהבת שני הצדדים ומוציאים לקערה • מוסיפים לקערה את רוטב "תרופת הסבתא" ומערבבים היטב, מעבירים לצלחת ומגישים