אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

כנפי עוף ברוטב דבש בצל

גם טעים וגם תרופה לשפעת

ברק חורש | יופי של יום | פורסם 12/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.1 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

לרוטב "תרופת הסבתא"

4 כפות דבש דבורים
בצל יבש (בגודל בינוני) – מקולף, שטוף וחתוך לקוביות קטנות

לכנפיים

5 יח' כנפי עוף – חתוכות לחצי
2 וחצי כפות רוטב "תרופת סבתא" דבש בצל
מעט שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

אופן הכנה לרוטב:

מערבבים בקערה את קוביות הבצל והדבש משרים למשך שעתיים

 

אופן הכנה לכנפיים:

מניחים את כנפי העוף בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך 25 דקות.לאחר מכן מצננים על מסננת • מחממים במחבת את השמן לחום גבוה, מטגנים את חצאי הכנפיים עד הזהבת שני הצדדים ומוציאים לקערה • מוסיפים לקערה את רוטב "תרופת הסבתא" ומערבבים היטב, מעבירים לצלחת ומגישים