אוכל
צילום׃ Ippei Naoi, Istock

שיפודי פרגית בשום ודבש

נתחי עוף משופדים על במבוק ברוטב דבש

שף זיו רשף | מסעדת מקיאטו ואוטו גריל ישראלי | פורסם 30/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 ק"ג פרגית מפורק מהעצם
עגבניות שרי
פלפל אדום

משרה :
250 מ"ל דבש דבורים
כף גרגרי צ'ילי
שיני שום פרוסות דק
כף ממחית פלפל חריף
2 כפות מיץ לימון
4 כפות כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1 משרים שיפודי במבוק במעט מים במשך 15 דקות. 2. חותכים את הפרגית לנתחים בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ. 3. על להבה בינונית מחממים מעט את הדבש ומוסיפים את כל חומרי המשרה תוך כדי ערבוב. משאירים על חום נמוך תוך ערבוב כ-10 דקות. 4. משרים את הנתחים במשרה למשך שעה לפחות. 5. משפדים את הפרגיות לסירוגין עם עגבניית שרי או פלפל אדום. לפני הצלייה מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס