אוכל
צילום׃ ayeletgazit, איילת מטיילת

מרק סיני חמוץ-חריף

מרק חמוץ-חריף בסגנון סיני, להכנה בקלי קלות. קחו מרק עוף, הוסיפו כמה מרכיבים וקבלו מנה אותנטית שתפתח לכם את הסינוסים

ayeletgazit | איילת מטיילת | פורסם 22/10/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 248 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

הבסיס הוא מרק עוף פשוט, שכדאי להקפיא ממנו קופסאות כל פעם שמכינים.

מרכיבים (4 מנות):

ליטר מרק עוף מוכן

1/4 כוס רוטב סויה

1/4 כוס חומץ אורז

2 כפיות סוכר

4 טבליות צ'ילי קפוא

1/4 כרוב, פרוס לרצועות דקות

5 פטריות שמפיניון פרוסות

3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים

חופן נבטים

אופן ההכנה:

1 מביאים את מרק העוף לרתיחה.

2 מוסיפים את הסויה, חומץ האורז, הסוכר והצ'ילי, ומביאים שוב לרתיחה.

3 מוסיפים את הכרוב, הפטריות, הבצל הירוק והנבטים. מבשלים רק עוד שתי דקות, כדי לשמור את הירקות פריכים, ומסירים מהאש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!