צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב
חזה עוף ברוטב סויה וצ'ילי
מתכון קל ומהיר לחזה עוף ברוטב מתקתק שלא יבייש אף ארוחה משפחתית
baronm10 | אוכל מכל הלב
| פורסם 30/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
שמן זית
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
חצי קילו חזה עוף, חתוך לנתחים
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
3 כפות סויה
3 כפות רוטב צ'ילי
חצי כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
1 מזהיבים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את השום וחזה העוף.
2 מתבלים במלח ,פלפל שחור ופפריקה מתוקה, מוסיפים את הרטבים והמים הרותחים ומערבבים.
3 מבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות, והופכים את העוף מדי פעם. הרוטב מצטמצם ונהיה סמיך מאוד.