אוכל
צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב

חזה עוף ברוטב סויה וצ'ילי

מתכון קל ומהיר לחזה עוף ברוטב מתקתק שלא יבייש אף ארוחה משפחתית

baronm10 | אוכל מכל הלב | פורסם 30/01/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 323 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

שמן זית
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
חצי קילו חזה עוף, חתוך לנתחים
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
3 כפות סויה
3 כפות רוטב צ'ילי
חצי כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

1 מזהיבים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את השום וחזה העוף.

2 מתבלים במלח ,פלפל שחור ופפריקה מתוקה, מוסיפים את הרטבים והמים הרותחים ומערבבים.

3 מבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות, והופכים את העוף מדי פעם. הרוטב מצטמצם ונהיה סמיך מאוד.