צילום׃ יחסי ציבור
תבשיל קדרה ירכי עוף עם ירקות שורש
חגיגה חורפית של טעמים בתבשיל קדירה של כרעי עוף, שורשים ותבלינים של בית
יעקב כהן | שוק&cook
| פורסם 16/12/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1 ק"ג ירכי עוף
4 בצלים
3 גזרים
2 שורשי סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
1/2 כוס שמן
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1.5 כפות אבקת מרק עוף
4 שיני שום שלמות
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
1 מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות.
2 מחממים שמן בסיר ומטגנים את הירכיים עד להשחמה.
3 מוסיפים את הירקות והשום וממשיכים לטגן כ-15 דקות. מוסיפים את התבלינים והמים.
4 מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים עם מכסה ומבשלים כ-30 דקות.
* המתכון מתוך סדנת השף בקניון CINEMALL בחיפה, בנושא בישולי קדרות. מדי יום שישי מתקיים בקניון "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים.