אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

תבשיל קדרה ירכי עוף עם ירקות שורש

חגיגה חורפית של טעמים בתבשיל קדירה של כרעי עוף, שורשים ותבלינים של בית

יעקב כהן | שוק&cook | פורסם 16/12/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 ק"ג ירכי עוף
4 בצלים
3 גזרים
2 שורשי סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
1/2 כוס שמן
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1.5 כפות אבקת מרק עוף
4 שיני שום שלמות
3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1 מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות.

2 מחממים שמן בסיר ומטגנים את הירכיים עד להשחמה.

3 מוסיפים את הירקות  והשום וממשיכים לטגן כ-15 דקות. מוסיפים את התבלינים והמים.

4 מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים עם מכסה ומבשלים כ-30 דקות.

* המתכון מתוך סדנת השף בקניון CINEMALL בחיפה, בנושא בישולי קדרות. מדי יום שישי מתקיים בקניון "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים.