שניצל אליפות של מיקה שרון
ככה שפים אוהבים את השניצל שלהם
מיקה שרון | מצעד האוכל הישראלי
| פורסם 22/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
החומרים:
1 ק"ג חזה עוף פרוס לרוחבו, לפרוסות דקות
קמח לבן
2 ביצים טרופות
1 כף חרדל
1 חבילה פנקו (פירורי לחם יפניים)
½ בקבוק שמן קנולה לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 משטחים את פרוסות חזה העוף בפטיש שניצלים. 2. טורפים את הביצים עם החרדל. 3. מקמחים את השניצל בקמח מכל הכיוונים. מנערים עודפים. 4. טובלים את הנתח בביצה. 5. טובלים את הנתח בפירורי הלחם ומקפידים על ציפוי אחיד. 6. מחממים שמן עמוק במחבת עמוקה או בצ'יפסר ומטגנים לגוון זהוב עמוק. 7. מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומספיגים עודפי שמן.