צילום׃ עמרי אנדרס צורף
עוף בפפריקה על מצע תפוחי אדמה
מתכון קלאסי פשוט וקל
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 26/10/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
עוף שלם
פפריקה מתוקה
תפוחי אדמה
מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.2. קולפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות בינוניות. זולפים מעל תפוחי האדמה שמן זית בנדיבות, מפזרים פפריקה מתוקה ומלח ומערבבים.3. מעסים את העוף בשמן זית, פפריקה ומלח.4. מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית התבנית, מניחים עליהם את העוף ואופים עד להזהבה.