צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב
חזה עוף ממולא
חזה עוף עם אורז, צימוקים וצנוברים, צלוי בתנור על מצע עגבניות, פלפלים ושום
baronm10 | אוכל מכל הלב
| פורסם 30/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
3 פרפרים של חזה עוף
למילוי
אורז לבן מוכן
צנוברים
צימוקים
בצל מטוגן
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כמון
למשרה
שמן זית
רוטב סויה
דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
שבבי צ'ילי
לריפוד התבנית
עגבניות פרוסות דק
פלפל ירוק פרוס דק
שום קצוץ
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית
עלי תימין
אופן ההכנה:
1 מחלקים את הפרפרים לשני חלקים. בכל חלק חותכים בזהירות כיס לאורך הנתח, ומורחים בפנים את המשרה.
2 מערבבים את חומרי המלית, וממלאים את הכיסים. מהדקים היטב ונועצים קיסמים לסגירה.
3 מורחים מהמשרה גם על החלק החיצוני של העוף.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מרפדים תבנית בפרוסות דקות של עגבניות, פלפל, שום קצוץ, מלח ופלפל שחור. זולפים שמן זית ומפזרים תימין. מניחים את העופות הממולאים.
6 אופים 30-40 דקות, או עד שהחזה משחים משני הצדדים. הופכים את הנתחים פעמיים בזמן הצלייה.