אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

חזה עוף בטמפורה

חזה עוף בטמפורה עסיסי פשוט וקל

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 25/11/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 167 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

300 גרם חזה עוף פרוס לפרוסות בגודל ביס

כוס קמח

כוס בירה

1 ביצה

פלפל גרוס, מלח

אפשרויות לתיבול: קורט אבקת קארי או פפריקה חריפה, כמון וכורכום

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1 מכינים את הבלילה: טורפים יחד את הקמח, הביצה והתבלינים, ומוסיפים בהדרגה את הבירה. הסמיכות הסופית צריכה לדמות יוגורט. שימו לב שככל שהבלילה יותר סמיכה, התוצר יותר רכרוכי. 2. מחממים את השמן, מגלגלים את פרוסות העוף בבלילה ומטגנים עד לגוון זהוב. 3. מוציאים לנייר סופח, ומגישים עם קטשופ ופרוסת לימון.