צילום׃ עמרי אנדרס צורף
חזה עוף בעגבניות ופסטו
תוך עשרים דקות יש לכם מנה עם שיק - טעימה ומזינה
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 21/05/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1 חזה עוף שלם, או 2-3 פרוסות חזה עוף
1/2 כוס קמח
3 כפות שמן לטיגון
3 עגבניות
2 כפות פסטו (אפשר להכין כמות ולשמור להמון שימושים אחרים)
1/2 בצל
3 שיני שום
מלח, פלפ
אופן ההכנה:
1 פורסים את העוף לרצועות/ביסים.
2 מקמחים את רצועות העוף ומטגנים קלות בשמן – רק עד שהרצועות נאטמות מכל הכיוונים.
3 בינתיים קוצצים את הבצל, העגבניות והשום. מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
4 מטגנים את הבצל באותה מחבת עד שהוא מזהיב קלות. מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 5 דקות. ניתן להוסיף מעט מים.
5 מוסיפים את הפסטו ומערבבים.
6 מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומבשלים יחד עוד 2-3 דקות עד לצמצום הנוזלים.