אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

חזה עוף בעגבניות ופסטו

תוך עשרים דקות יש לכם מנה עם שיק - טעימה ומזינה

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 21/05/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 חזה עוף שלם, או 2-3 פרוסות חזה עוף
1/2 כוס קמח
3 כפות שמן לטיגון
3 עגבניות
2 כפות פסטו (אפשר להכין כמות ולשמור להמון שימושים אחרים)
1/2 בצל
3 שיני שום
מלח, פלפ

אופן ההכנה:

1 פורסים את העוף לרצועות/ביסים.

2 מקמחים את רצועות העוף ומטגנים קלות בשמן – רק עד שהרצועות נאטמות מכל הכיוונים.

3 בינתיים קוצצים את הבצל, העגבניות והשום. מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג.

4 מטגנים את הבצל באותה מחבת עד שהוא מזהיב קלות. מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 5 דקות. ניתן להוסיף מעט מים.

5 מוסיפים את הפסטו ומערבבים.

6 מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומבשלים יחד עוד 2-3 דקות עד לצמצום הנוזלים.