אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוף בתנור בסגנון סיני

מתכון לעוף בלימון, רוטב סויה ודבש. מנה עם צבע מדהים וטעם מתקתק

רוני מנדלמן | mako אוכל | פורסם 14/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.2 73 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עוף שלם מחולק לשמונה חלקים, נקי ויבש / קילו חזה עוף נקי וחתוך לרצועות

כפית מלח

1/8 כפית פלפל גרוס

2 כפיות מיץ לימון

2 כפות סויה

חלמון

1/4 כוס דבש

2 כפות חמאה מומסת

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2 מערבבים את מרכיבי המרינדה ללא החמאה. כאשר המרכיבים מתאחדים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. מורחים את המרינדה על העוף היבש.

3 מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור לכ-50 דקות. אם משתמשים רק בחזה עוף - אופים חצי שעה בלבד.

* מגישים על אורז לבן או נודלס מביצים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!