צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
עוגת תפוחים מהירה
עוגה בחושה הכי פשוטה שיש, שתמלא לכם את הבית בניחוחות מטורפים של וניל וקינמון. 20 דקות עבודה, והתוצאה - גן עדן
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 27/05/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
לתבנית בקוטר 20 ס"מ:
3 תפוחים מזן גולדן
1 ורבע כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
50 גרם מרגרינה (או חמאה, לעוגה חלבית) מומסת
כפית תמצית וניל
כפית קינמון
50 גרם שקדים פרוסים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומגלענים. פורסים את הרבעים לפרוסות דקות.
3 מערבבים את כל החומרים בידיים עד שמתקבלת תערובת לחה.
4 משמנים תבנית, שופכים את התערובת פנימה ואופים 50-60 דקות.
5 מעבירים סכין בין דופנות התבנית לעוגה ומחלצים מהתבנית. מצננים.
לבלוג של שרית - מיס פטל