צילום׃ קרן אגם, mako אוכל
עוגת מייפל
תפוחה ואוורירית, מתוקה וחמימה, אחת ויחידה. עושה רושם שהקור כאן כדי להישאר, ויש רק דרך אחת להילחם בו: עם המון מתוק, וכמובן משקה מהביל ליד. עוגת מייפל נשמעת כמו הפתרון המושלם
קרן אגם | mako אוכל
| פורסם 16/02/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות:
4 ביצים בגודל L
כוס (200 גרם) סוכר לבן רגיל
שליש כוס (65 גרם) שמן קנולה
כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32%
2 כוסות ועוד שליש (330 גרם) קמח לבן רגיל
מעט מלח
כפית וחצי אבקת אפייה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה.
2 טורפים במהירות בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ואוורירית.
3 מוסיפים שמן, סירופ מייפל ותמצית וניל ומערבבים.
4 מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים שוב.
5 מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מעבירים לתבניות ואופים כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
* תמיד מומלץ להשתמש בסירופ מייפל אמיתי על פני אלו התעשייתיים.
>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה