צילום׃ יחסי ציבור
קאפקייקס שוקולד-חלבה
עוגת שוקולד אישית ורכה, במילוי ממרח חלבה וציפוי קרם שוקולד מריר - והכל מוכן תוך שעה!
רעות זומר | זומר'ס בייקרי
| פורסם 23/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
3 ביצים
1/2 כוס שמן
50 גרם חמאה
50 גרם שוקולד מריר מומס
3 כפות קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס וחצי קמח
1 כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
ממרח חלבה למילוי
לציפוי
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שמנת מתוקה
מעט שערות חלבה
אופן ההכנה:
1 להכנת העוגות: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל, מוסיפים ביצים, שמן, סוכר, מלח וקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מוסיפים את הקמח ומעבדים שוב לתערובת אחידה.
3 מעבירים למנג'טים ואופים ב-170 מעלות, כ-20-25 דקות.
4 להכנת המילוי: ממלאים ממרח חלבה בשק זילוף וממלאים כל קאפקייק במלית. לחלופין ניתן להוציא מעט מהחלק העליון בעזרת כפית, למלא ולהחזיר את החלק שהוצאנו.
5 להכנת הציפוי: ממיסים במיקרוגל שמנת עד לסף רתיחה. שופכים את השמנת על השוקולד ומערבבים.
6 טובלים כל קאפקייק בקרם השוקולד ומסדרים שערות חלבה מעל.