אוכל
צילום׃ עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

חיתוכיות בצק עוגיות

אין מה לא לאהוב בחיתוכיות המהממות האלה: ההכנה קלה מאוד וכולה מתבצעת במיקסר (ואם לא משתמשים במיקסר - אז בקערה אחת), החומרים פשוטים, נגישים וזמינים, ובעצם החלק הכי קשה פה זה לחכות שיתקררו

עדי קלינגהופר | אוכל טוב, mako | פורסם 17/11/22 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 90 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 30*40:

240 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

כוס ורבע סוכר חום בהיר

חצי כוס סוכר לבן

2 ביצים

3 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית אבקת סודה לשתייה

קורט מלח

250 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר חום בהיר וסוכר לבן על מהירות בינונית עד הקרמה של החמאה.

2 מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב.

3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.

4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לאיחוד מלא.

5 מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי (לא טורבו).

6 מרפדים תבנית בקוטר 30*40 בנייר אפייה ומשטחים את הבצק בתבנית.

7 אופים כ-25 דקות או עד לקבלת הזהבה.

8 מוציאים מהתנור, מצננים 10 דקות ופורסים לריבועים/מלבנים.

לבלוג של עדי - עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

חיתוכיות בצק עוגיות, עכשיו גם לאורך (צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako)
חיתוכיות בצק עוגיות, עכשיו גם לאורך|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

בתיאבון!